1. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε τα σωστά ελαστικά αυτοκινήτου από το να εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο είδος τους. Η Marshal βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για εσάς και το αυτοκίνητό σας! Έτσι, με τα νέα σας ελαστικά αυτοκινήτου θα απολαμβάνετε κάθε χιλιόμετρο με το αυτοκίνητό σας, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς θα είναι κομμένα και ραμμένα στις οδηγικές σας ανάγκες και απαιτήσεις!

2. Γνωρίζετε τους κανόνες ασφάλειας και σωστής χρήσης

Ακόμη κι εάν επιλέξετε το ιδανικό σετ ελαστικών αυτοκινήτου, δε θα μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα αν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και σωστής χρήσης. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και τα καλύτερα ελαστικά αυτοκινήτου απαιτούν την καλύτερη φροντίδα. Διατηρώντας τη σωστή πίεση, οδηγώντας προσεκτικά και αποφεύγοντας τις λακκούβες και τα μικροαντικείμενα στο οδόστρωμα, όπως επίσης και τα πεζοδρόμια στο παρκάρισμα και τα απότομα φρεναρίσματα διασφαλίζουμε την ομαλή απόδοση και συμπεριφορά του ελαστικού χωρίς φθορές!

3. Επιλέξτε τα σωστά ελαστικά ανάλογα με τη χρήση και την εποχή

Η χρήση και η εποχή κατά την οποία θα χρησιμοποιήσετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας αποτελούν σημαίνοντες παράγοντες επιλογής τους. Τα χειμερινά ελαστικά είναι πιο αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες από 7°C και κάτω ,παρέχουν καλύτερη εκκίνηση, ακινητοποίηση και αλλαγή κατεύθυνσης σε σύγκριση με τα θερινά ελαστικά ή τα ελαστικά για όλες τις εποχές. Οι περισσότεροι οδηγοί διαπιστώνουν ότι τα χειμερινά ελαστικά παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια κατά την οδήγηση σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες.
 
Αντιστρόφως, τα θερινά ελαστικά αυτοκινήτου αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν υψηλή πρόσφυση και κορυφαίες επιδόσεις,  παρέχουν ταχύτερη και ακριβέστερη αλλαγή κατεύθυνσης,ισχυρότερο φρενάρισμα σε βρεγμένο και στεγνό δρόμο και λειτουργούν καλύτερα σε θερμοκρασίες άνω των 7°C, όμως σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης απαιτείται αυξημένη προσοχή καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υδρολίσθησης

Επιλέξτε συνετά τα επόμενα ελαστικά αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.